Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Duqqan’da unutulmaz Roman Gecesi

Duqqan’da unutulmaz Roman Gecesi
İmplant Fiyatları
06.03.2022
A+
A-

Özellikle İstanbul eğlence hayatına konsept parti kavramını getiren son dönemlerin en gözde eğlence mekanlarından biri olan Duqqan, bu hafta da “Roman Gecesi” partisi düzenledi.

Duqqan Sahne “Roman Gecesi” partisi için çalışanların özel kostümler giyerek misafirlerini karşılamasıyla başlayan gecede DJ Jardel, İnce Çalgı ekibi, Sakallı Panda ve Darbuka Show ile geceye katılanlara muhteşem ve eğlenceli bir gece yaşattılar.

Duqqan Sahne’de Roman Gecesi konseptli partiye katılanların gece boyunca sahnede doyasıya eğlendikleri gözlemlenirken birbirinden ilginç anlar yaşandı.

Hatırlanacağı üzere Duqqan Sahne , Squid Game, Red Night Party ,Zombi ve Rodeo konseptli partilerle büyük bir ivme yakalamış ve eğlence dünyasının en çok konuşulan mekanlarından biri haline gelmişti.

Açıldığı ilk günden itibaren Türkiye’nin en seçkin sanatçılarını sahnesinde ağırlayan Duqqan yine birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.