Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Nil Ulusoy’dan yaza damga vuracak şarkı “Erkek Ya”

Nil Ulusoy’dan yaza damga vuracak şarkı “Erkek Ya”
İmplant Fiyatları
05.03.2022
A+
A-

‘Kalırım Yarım’ ve ‘Cemal Abi’ şarkılarıyla adından söz ettiren Nil Ulusoy, şimdi de ‘Erkek Ya’ adlı yeni single çalışmasıyla müzikseverlerin karşısına çıktı.

Söz ve müziği Agit Aykut’a, düzenlemesi ise İshak Şık’a ait olan ‘Erkek Ya’ şarkısının klibi Beykoz’da çekildi. Klipte büyük de bir sürpriz yaşandı. Nil Ulusoy’un kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan arkadaşları Meriç Köse, Atakan Ergin, Kadircan Turan, Heves Güzel, Derin Bel, The Poyraz ve Neşe Sultan klipte oynayarak ünlü şarkıcıya destek verdi. Hareketli şarkının klip çekimi de oldukça eğlenceli geçti. Klibin yönetmenliğini Özdinç Cinan üstlendi.


‘Erkek Ya’ şarkısının yaza damga vuracağını söyleyen Nil Ulusoy, “Çok emek verdiğimiz, üzerinde çok çalıştığımız bir şarkı oldu. Sonunda sevenlerimizle buluşturduk. İçinizi ısıtacak, kıpır kıpır bir şarkı” dedi.

Cmp Müzik-Cinan Müzik etiketiyle çıkan ‘Erkek Ya’, NetD ve tüm dijital platformlarda yayında.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.