Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

UEFA En Sonunda Kararını Verdi 36 Takımlı Şampiyonlar Ligi

Uluslararası Futbol Federasyonu UEFA şampiyonlar ligi ile ilgili en sonunda kararını verdi. UEFA’dan 36 takımlı şampiyonlar ligi kararı alındı.

UEFA En Sonunda Kararını Verdi 36 Takımlı Şampiyonlar Ligi
İmplant Fiyatları
18.05.2022
A+
A-

Manşetlerde flaş gelişme olarak geçen bu haberin içeriklerini yazımızda inceleyebilirsiniz. UEFA tarafından verilen kararda 2024 sezonu şampiyonlar ligi karşılaşmaları yeni bir sistem olan İsviçre Sistemi ile oynanacak. Dün akşam saatlerinde yaşanan bu sıcak gelişme manşetlerde ki yerini almayı başardı.

50tl deneme bonusu

UEFA Kararını Verdi İsviçre Sistemi Geliyor

UEFA tarafından yapılan açıklamada şampiyonlar ligi karşılaşmaları hem İsviçre Sistemi hem de 36 takımlı olarak yapılacak. Avrupa’nın en önde gelen kulüpleri ve UEFA işbirliği ile şampiyonlar ligi ile ilgili yeni bir karar alındı. Mevcut konumu ile 32 takımın yer alacağı şampiyonlar ligi 24 ve 25.sezonda 36 takım olarak gerçekleştirilecek. Bu dönemde düzenlenecek olan lige 36 takım katılacak.

UEFA’dan İsviçre Sistemi Kararı Verildi

Eski sistemi geride bırakan UEFA bu konuda yeni bir karar aldığını açıkladı. Alınan yeni kararla birlikte ise UEFA şampiyonlar ligi yeni bir düzenleme ile birlikte İsviçre Sistemine geçiş yapacak. Süper lige karşı çıkılıp böyle bir sisteme geçilmesi ile tartışmalara neden oldu. Ancak UEFA yetkilileri bu konuda kesin www.1xbet.uk.com kararlı olduklarını ifade ediyor. UEFA tarafından alınan flaş kararla beraber İsviçre sistemi kapsamında ve 36 takımlı olarak lig devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.