Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Adidas ile işbirliği

Bu anlaşma kapsamında, Akdeniz Oyunları, Avrupa Gençlik Olimpiyat Festivali ve Olimpiyat Oyunları’nda yaklaşık 1.350 milli sporcu adidas ürünleri giyerek ülkemizi temsil edecek.2022’de İslami toplantı yapılacak.

Adidas ile işbirliği
İmplant Fiyatları
30.09.2022
A+
A-

Adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay, anlaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: “Gençlik ve Spor Daire Başkanlığımız ile sporcuların giydiği ürünler konusunda ortak olmaktan onur duyuyoruz. Milletimiz bu büyük sorumluluğu kullanacak ve üstlenecektir. Milli sporcularımızın en kaliteli ürünlerimizle en iyi potansiyellerine ulaşmalarını sağlamak ve hedeflerine katkıda bulunmak onların motivasyonunu ve coşkusunu artırmaktadır.

Akdeniz Oyunları, 25 Haziran – 6 Temmuz 2022 tarihleri ​​arasında Cezayir’in Oran kentinde 2 spor dalında gerçekleştirilecek.Türkiye Oyunlara 2 spor dalında 319 sporcu ile katıldı.Her dört yılda bir Akdeniz uluslarının katılımıyla düzenlenen çoklu spor organizasyonu ilk kez 1951 yılında Mısır’ın İskenderiye kentinde düzenlendi. Türkiye, 1971’de İzmir’de ve 2013’te Mersin’de Oran’da 19. kez düzenlenecek olimpiyatlara ev sahipliği yaptı.

Olimpiyatların en başarılı ülkelerinden biri olan Türkiye, toplam 862 madalya ile İtalya, Fransa ve İspanya’nın ardından 29 ülke arasında bonus siteleri dördüncü sırada yer alıyor.

18. Akdeniz Oyunları, 22 Haziran – 1 Temmuz 2018 tarihleri ​​arasında İspanya’nın Tarragona kentinde gerçekleştirildi. 26 ülkeden 2000 sporcunun katılımıyla 33 branşta müsabakalar gerçekleştirildi. 33 disiplin ve spor dalında 35 sporcunun mücadele ettiği 2018 Tarragona Akdeniz Oyunları’nın açılış töreninde dünya şampiyonu güreşçimiz Metehan Demir, milli voleybolcumuz Saliha Şahin’in kapanış töreninde milli takımımız adına bayrağımızı taşıdı. Türkiye, Tarragona’da düzenlenen 2018 Akdeniz Oyunları’nda 95 madalya, 31 altın, 25 gümüş ve 39 bronz madalya kazandı ve 26 ülke arasında İtalya (155) ve İspanya’nın (120) ardından üçüncü oldu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.