Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Azerbaycan Nahçıvan Devlet Üniversitesi Diş Hekimliği

Azerbaycan Nahçıvan Devlet Üniversitesi Diş Hekimliği bölümünü seçmek isteyen aday öğrenciler yer olarak ülkemize yakın ve kaliteli bir yurtdışı eğitim planı yapabilirler.

Azerbaycan Nahçıvan Devlet Üniversitesi Diş Hekimliği
İmplant Fiyatları
18.09.2022
A+
A-

Nahçıvan, Azerbaycan’a bağlı özerk bir cumhuriyettir. 1967 senesinde kurulmuş olan Nahçıvan Devlet Üniversitesiyle iş birliği anlaşmaları bulunmaktadır. Uluslararası bağlantıları çok fazla olduğu için üniversite öğrencilerine geniş olanaklar sunmaktadır. Popüler bölümler arasında Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık ve Hukuk gibi bölümler yer almaktadır. Yabancı öğrenciler ilk sene Azerice hazırlık eğitimi almaktadırlar. Türkçe ile çok fazla benzeyen dil, özellikle Türk öğrencilerin bu üniversiteyi tercih etmesinde büyük rol oynamaktadır. Sınavsız bir şekilde Nahçıvan Üniversitesi Diş Hekimliği bölümüne kayıt yaptırma olanağı ise ayrı bir avantaj sağlamaktadır.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Diş Hekimliği Başvuruları
Azerbaycan Nahçıvan Devlet Üniversitesi Diş Hekimliği başvurusu için hazırlık bölümü tamamlanmalıdır. Bu bölümden başarı ile mezun olan öğrenciler sağlık bölümleri önde olmak üzere üniversitenin bütün bölümlerine kayıt yaptırabilirler. Nahçıvan üniversitesi Azerbaycan’ın en iyi üniversiteleri arasındadır ve 110 hektarlık bir alana kurulmuştur. Modern şekilde yapılmış eğitim binaları ve bilişim teknolojileriyle donatılmış sınıflarıyla öğrencilere bir çok imkan sunmaktadır. Iğdır ile sınır komşusu olan Azerbeycan , öğrenciler için kolay ulaşım avantajı olmaktadır. Üniversitede Nahçıvan Diş Hekimliği bölümü dışında Tıp ve Eczacılık gibi çok tercih edilen bölümler de bulunmaktadır. Bir çok Avrupa ülkesine kıyasla ekonomik yönden daha iyi fiyat aralıklarında eğitimler verilmektedir.

Nahçıvan Diş Hekimliği Bölüm Ücretleri
Yabancı öğrencilerin en çok tercih ettiği bölümler arasında Azerbaycan Nahçıvan Devlet Üniversitesi Diş Hekimliği vardır. Sağlık bölümünde fiyatlar ekonomiktir. Mühendislik bölümlerinde daha düşük aralıkta yer almaktadır. Danışman firmalardan güncel ücretler için bilgi edinilebilir.
Öğrenciler Nahçıvan Diş Hekimliği ücreti olarak yıllık 2000 dolar ödeme yapmaktadırlar. Tıp ve Eczacılık bölümlerinde ise ücretler aynı olmaktadır. Mühendislik bölümleri ise ortalama 1500 ve 2000 dolar aralığında olmaktadır. Kayıt sürecinde Nahçıvan Diş Hekimliği başvuru evrakları arasında eğitim ücretinin ödendiğini gösteren bir dekontun olması gerekmektedir. Lise diploması, pasaport, ikametgah belgesi, heyet raporu, fotoğraf ve Eliza testi apostilli olarak istenilen diğer başvuru evrakları arasında yer almaktadır.
Konaklama ücretleri de Türkiye fiyatlarına oldukça eş değer bu şehirde yüksek öğrenim eğitimi tercihi Türk öğrencilerin üniversite olanakları arasında yer almaktadır.

Firma Bilgileri: Eurostar Yurtdışı Eğitim Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İstiklal Caddesi No: 49/5 (Mavi Han) Taksim-Beyoğlu /İstanbul
Tel: 0 (212) 244 66 00

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.