Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, bu hafta 14. bölümüyle ekranlara geliyor

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı, bu hafta 14. bölümüyle ekranlara geliyor
İmplant Fiyatları
21.12.2021
A+
A-

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Perşembe günlerinin iple çekilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, 23 Aralık Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda Fatih Sultan Mehmed Han’ın, Türklerin Kızıl Elması: Akdeniz’i fethetmek için müjdelediği Barbaros Kardeşler mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor.

Davaları yolunda bir ölüm kalım savaşı içine düşen kardeşleri bu bölüm neler bekliyor; Pietro ve Rodos Şövalyelerine büyük bir yenilgi yaşatan Oruç Reis, Unita’nın yağmaladığı altınları Habeşli mazlumlara teslim etmeyi başarmıştı. Bu sırada çakaloz topları taşıdığı gerekçesiyle gemisine el konan Oruç Reis, Karabay’a engel olmak için İskenderiye’ye dönmek zorunda kalmış ve Habeşlilerle kalan İlyas ve leventleri pusuya düşürülmüştü. Antuan tarafından ağır bir darbe alan İlyas ölecek midir? Kardeşi İlyas’ın pusuya düşürüldüğünü öğrenen Oruç onu ölümün pençesinden kurtarabilecek midir? Oruç’u kimler, nasıl durdurmak isteyecektir?

Oruç’un bir Osmanlı gölgesi olarak İslam aleminde yükselişini engelleyemeyen Karabay, onu topraklarından silmek için ne yapacaktır? Firuze, İskenderiye’de imalathanesini kurmayı planlanan Hüma’nın ticarette güçlenmesini nasıl engelleyecektir?

Akdeniz’in kapılarını aralamak için sırlı kitabın çözüm yolculuğuna çıkan Hızır ve Meryem kendilerine kurulan tuzakları atlatarak Midilli’ye ulaşmayı başarmıştı. Piri Reis’in ışığında Kalimnos fethi için Midilli’de kurulacak tersanenin tetkiklerini yaptıkları sırada Meryem’i almaya gelen Gladyus ve Rodos Şövalyeleri tarafından kıskaca alınmışlardı. İshak ve yeniçerilerin gelişiyle büyüyen saldırıda Meryem kurtulabilecek midir? Yoksa Pietro kardeşi olduğundan şüphe ettiği Meryem’i nihayet ele geçirebilecek midir?

Kardeşinin Şahbaz’ın elinde olduğunu öğrenen Isabel, onun öldürülmesinden endişe ederek handa çalışmayı kabul etmiş ve Oruç ile yollarını ayırmıştı. Isabel’in tehdit edildiğini düşünen Oruç, Unita için çalışan Şahbaz’ın kirli oyunlarını ortaya nasıl çıkartacak ve ona nasıl bedel ödetecektir?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yer aldığı, çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam eden dizi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, her Perşembe saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.