Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Başkent eylül ayını iki dev festival ile karşılıyor; “90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest” ve “Oktoberfest”

Başkent eylül ayını iki dev festival ile karşılıyor;  “90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest” ve “Oktoberfest”
İmplant Fiyatları
04.09.2023
A+
A-

 

Zerrin Özer, Yonca Evcimik, Çelik, Hakan Peker ve çok daha efsane isim 16-17 Eylül’de 90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest’te..

Zerrin Özer’den Yonca Evcimik’e Çelik’ten Hakan Peker’e 90’lı yılların yıldız isimleri 16-17 Eylül’de Odtü Vişnelik Çim Amfi’de “90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest”te buluşuyor. DJ Hakan Küfündür’ün öncülüğünde düzenlenecek “90’lar &2000’ler Türkçe Pop Fest” her biri milyonların kalbini fethetmiş 14 sanatçıyı Ankaralı müzikseverlerle bir araya getiriyor.

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Zerrin Özer, hala hafızalarımızda tazeliğini koruyan bandanalı videosu “Ateşteyim” ile Çelik, “Abone” dansıyla hayran bırakan Yonca Evcimik, Törkiş Kovboylarl’a bizi gülme krizine sokan efsanevi Grup Vitamin, dillere pelesenk olmuş romantik şarkılarıyla Ferda Anıl Yarkın, ‘İnadı Bırak Yanıma Yanaşıver Artık’ diyen Mansur Ark, Çikolata Kız’la tanınan Ragga Oktay, 90’lar Türkçe Pop Parti furyasını başlatan DJ Hakan Küfündür ve çok daha fazla efsane isim hayranlarıyla buluşuyor. 16-17 Eylül’de Odtü Vişnelik Çim Amfi’de “90’lar & 2000’ler Türkçe Pop Fest”te unutulmaz bir nostaljik zaman yolculuğu deneyimi müzik severleri bekliyor. Bu çok özel festivali kaçırmayın!

Ankara’da Oktoberfest Coşkusu…

 

Simge, Duman, Feridun Düzağaç ve çok daha fazla yıldız isim 23-24 Eylül’de ODTÜ Vişnelik’te!

 

Oktoberfest coşkusu Ankara’ya taşınıyor. “Aşkın Olayım” parçasıyla ortalığı kasıp kavuran, Türk pop müziğinin en çok konuşulan isimlerinden Simge; Türk rock müziğinin tartışmasız en güçlü gruplarından Duman; romantik aşk şarkılarının kadife sesli ismi Feridun Düzağaç, rock’n roll’un en güçlü temsilcilerinden Yüksek Sadakat, kendine has duruşu ve şarkılarıyla kalplerde yer eden Redd, saf rock müziğin efsane topluluğu Malt, “Ben Senden Vazgeçtim” ile son dönemin en başarılı çıkışlarından birine imza atan Skapova ve sevilen ekip Random, Oktoberfest coşkusunu Ankara’ya getiriyor. Oktoberfest müzik severleri 23 ve 24 Eylül’de ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Çim Amfi’de müziğin ritmine katılmaya, sınırsız eğlence ile unutulmaz festival deneyimi yaşamaya davet ediyor. Bu muhteşem müzik şölenini kaçırmayın.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.