Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Bir Zamanlar Kıbrıs 8.bölümüyle ekranlara gelecek

Bir Zamanlar Kıbrıs 8.bölümüyle ekranlara gelecek
İmplant Fiyatları
26.05.2021
A+
A-

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı TRT 1’in dizisi “Bir Zamanlar Kıbrıs” merakla beklenen sekizinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs’ın 27 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümünde; Cengiz Topel ve Erenköy Mücahitleri ekranlara gelecek.

“Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisinin bu bölümünde neler olacak:

Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Cengiz Topel ve Erenköy mücahitleri ile tanışma zamanı. Kıbrıs’ın Çanakkale destanı olarak bilinen Erenköy direnişine giden yol açılıyor. Buzhane baskını zaferinden sonra Lefkoşa’daki halk Rauf Denktaş, Ankaralı, Kemal Dereli ve Mücahitler sayesinde rahat bir soluk almıştır. Şimdi sırada Rauf Denktaş’ın,  Ankara’ya yolculuğu vardır.

Kemal ise İnci ve Müge’nin izine ulaşmıştır ne pahasına olursa olsun Rum tarafına geçip onları oradan çıkartacaktır. Bu ölüm Sweet Bonanza Bonus görevinde en büyük yardımcısı Bereli olacaktır. Aile sonunda bir araya gelmeyi başaracaktır. Fakat Rum tarafından çıkıp imkansızı başarabilecekler midir?

Ankaralı ise Sandy’nin Britanya’daki ölümle tehdit edilen kardeşlerini kurtarmak için verdiği sözü yerine getirmek için, imkansız bir operasyonla kurtarmak zorundadır. Ankaralı, Sandy’nin kardeşlerini kurtarabilecek midir?

Yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği, senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı, “Bir Zamanlar Kıbrıs” 27 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’deTRT 1’de…

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.