Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

BT Yazılım’dan Yeni Kadro

BT Yazılım’dan Yeni Kadro
İmplant Fiyatları
13.07.2023
A+
A-

Dizi sinema ve müzik alanlarında adından oldukça söz ettiren Mentu Yapım’ın sahibi olarak tanıdığımız Umut BOLEL BT Yazılım şirketinin Türkiye ekibini yeniledi. Yazılım alanında oldukça başarılı olan BT Yazılım, bu seneki hedeflerini gerçekleştirebilmek adına ekine genç dinamik ve alanında uzman kadrosu ile tam bir değişiklik yaparak yol alma kararı aldı.

BT Yazılım şirketi sahibi Umut BOLEL’den dolayı ün yapmıştı ve adını her yerde duyurmuştu ayrıca farklı alanlarda başarılı işlere imza atan BT Yazılım’ ın sahibi Umut BOLEL şu sözleri kullandı: “ Ülkemizdeki teknolojik açığın farkındayız, bu açığı kapatmak adına güzel projelere imza atabilmek için ekibimizi güçlendirdik. Şu andaki ekibimiz ile yapacağımız projeleri daha biz duyurmadan duyacağınıza eminiz, bizim önceliğimiz networkümüzü geliştirmek güçlendirmek ve ülkemize değer katabilmek. Bunu ekibimle başaracağımdan eminim ve bunun haklı mutluluğunu, gururunu yaşıyorum. Çok yakında yeni projelerimiz kendi reklamımızı yapmaya başlayacaktır teşekkür ediyorum.”

Umut BOLEL yaptığı özgün projelerle adından oldukça söz ettirmişti şimdi ise BT Yazılım ile söz ettirmeye devam ediyor.
BT Yazılım önceki yıllarda yaptığı projeler ile bir isim kazanmıştı, şimdi ise yeni genç dinamik kadrosu ile yine adından söz ettireceği düşünülüyor.
Projelerini ve yaptığı hamleleri yakından takip edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.