Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Kuba Dragos Sahne’sinde Ahmet Selçuk İlkan izdihamı

Kuba Dragos Sahne’sinde Ahmet Selçuk İlkan izdihamı
İmplant Fiyatları
12.06.2022
A+
A-

İstanbul’un en gözde eğlence mekanlarından biri olan Kuba Dragos sahne şiirlerin efendisi Ahmet Selçuk İlkan’ı bir kez daha sahnesinde ağırladı.

Ahmet Selçuk İlkan hayranlarının ve şiir severlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede büyük izdiham yaşanırken bir çok sanatsever Ahmet Selçuk İlkan’ı ayakta seyretmek zorunda kaldı.

Ahmet Selçuk İlkan sahne almadan önce kanun virtüözü Asiye Palu sahne alarak geceye katılanlara unutulmaz dakikalar yaşatırken, Ahmet Selçuk İlkan’ın sahne almasıyla birlikte kendisine kanunu ile eşlik ederken aynı zamanda vokal yaptı.

Ahmet Selçuk İlkan gece boyunca sevilen eserlerini birbiri arkasına seslendirirken kendisini izlemeye gelenlerde şiirlerde ve şarkılarda kendisine eşlik ettiler. Ahmet Selçuk İlkan’ı bu gecesinde Selçuk Ural, Murat Başaran, Nuri Alço, By Mustafa, Den Den Yatçılık Tamer Köseoğlu gibi sanat- cemiyet ve iş dünyasının seçkin insanları yalnız bırakmadılar.

Program sonrası kısa bir açıklama yapan İlkan “  Kuba Dragos sahnesinde ikinci kez sevdiklerimizle, hayranlarımızla buluştuk ve unutulmaz bir gece yaşadık. Anadolu yakasında böyle bir mekanın eksikliği hissediliyordu ve Kuba Dragos bu eksikliği fazlasıyla doldurmayı başardı. Burada sahne alırken kendimi evimde gibi rahat hissediyorum” dedi.

Kuba Dragos Sahne işletmecisi Nejat Alır’da program öncesi yaptığı kısa açıklamada “Hedefimiz Anadolu yakasında ünlü sanatçıların sevenleri ile buluşabileceği nezih bir ortam yaratmaktı. Bunu başardık ve her hafta sahnemizde Türkiye’nin en ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyoruz. Bu gece Ahmet Selçuk İlkan gibi Türk müziğine damga vurmuş bir sanatçımızı ikinci kez sahnemizde ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Bizim için öncelik müşteri memnuniyetidir ve ben ekibimle birlikte bunu gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kuba Dragos Sahne olarak sahnemizde yine birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam edeceğiz” diyerek duygularını ifade etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.