Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Kuba Dragos’ta Ege ile 90’lar rüzgarı

Kuba Dragos’ta Ege ile 90’lar rüzgarı
İmplant Fiyatları
27.12.2021
A+
A-

Açıldığı ilk günden itibaren birbirinden ünlü sanatçıları sahnesinde ağırlamaya başlayan Kuba Dragos geçtiğimiz hafta sonu da misafirlerini Ege ile ağırladı.

90’lı yılların usta sanatçılarından birisi olan Ege program öncesi kameralara yaptığı açıklamada “ Anadolu yakasında bir çok dostum var ve ben buradaki gecemi bir konser değil de dostlarla buluşma diyorum. İstanbul’un Anadolu yakasında böylesine mükemmel bir eğlence mekanı olması biz sanatçıları da mutlu ediyor. Bu gece burada bulunan herkesle birlikte şarkılar söyleyerek birlikte eğleneceğiz. Yılbaşında Ankara’da sahnede olacağım. Ayrıca yeni bir single hazırlığı içindeyim” diyerek yeni bir şarkının müjdesini de verdi.

Kuba Dragos’ta sahne alan Ege, kendisinin sevilen şarkılarını birbiri arkasına, kendisini izlemeye gelen konukları ve misafirleriyle birlikte seslendirirken gece boyu kendisine yapılan istekleri de kırmadığı gözlerden kaçmadı.

Kuba Dragos işletmecisi Nejat Alır, Ege’nin sahnesi sonrasında yaptığı açıklamada “İlk açıldığımız günden itibaren sahnemizde Türkiye’nin büyük sanatçılarını ağırlamaya başladık ve buna devam edeceğiz. Bu hafta da Türk pop müziğinin casino siteleri unutulmaz sanatçılarından biri olarak damga vuran sevgili Ege’yi sahnemizde ağırladık. Önümüzdeki günlerde yine ünlü isimleri ağırlamaya devam edeceğiz ve İstanbul’un en kaliteli mekanlarından biri olma yönünde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.