Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Mustafa Karaçar’dan yeni tekli “Beni Düşün Mutlu Ol”

Mustafa Karaçar’dan yeni tekli “Beni Düşün Mutlu Ol”
İmplant Fiyatları
26.02.2024
A+
A-

Türk müziğinin genç isimlerinden Mustafa Karaçar, fantezi Arabesk tarzıyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Karaçar, özel gecelerden konserlere, bayi toplantılarından eğlence sektörünün nezih mekanlarına kadar geniş bir platformda canlı performans sergiliyor.

Kendine özgü yorumu ve sahne enerjisiyle tanınan Mustafa Karaçar, Tük müziğinde söz sahibi olan hocalardan, şan, makam ve nota dersleri alarak, eğitiminin bu sektörde ne kadar önemli olduğunuda vurgulamıştır. kariyerinde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiriyor. Fantezi Arabesk tarzındaki eserleriyle dinleyicilerine duygusal bir yolculuk sunan Karaçar, her performansında izleyicilerini büyülemeyi başarıyor.

Bu başarısını taçlandırmak için, büyük bestekar Ahmet Selçuk İlkan’ın, yıllar önce Ferdi Tayfurun da okumuş olduğu iki eseri günümüze tarzına yeni aranje ederek dinleyicilerin beğenisine sunmuştur. İkili single çalışmasının ilki olan Beni Düşün Mutlu Ol adlı esere, usta yönetmen Ali Eşitmez imzasıyla muhteşem bir kliple 12 Şubat saat 17.30 itibarı ile dijital platformlarda sevenleriyle buluştu.

Mustafa Karaçar’ın canlı performansları, hem geleneksel hem de modern unsurları ustalıkla harmanlayarak dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Özellikle özel gecelerde, konserlerde, bayi toplantılarında ve eğlence sektörünün önde gelen mekanlarında sahne alan Karaçar, izleyicilerine müzik dolu keyifli anlar yaşatıyor.

Mustafa Karaçar, bu single’ı benden desteğini esirgemeyen; başta eşim Neşe Palanduz Karaçar ve çocuklarım Dora ve Toprağ’ın uğruna inanarak yaptığını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.