Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Ömer Gürkan Şimşek yılın en iyi senaristi ödülüne layık görüldü

Ömer Gürkan Şimşek yılın en iyi senaristi ödülüne layık görüldü
İmplant Fiyatları
01.02.2022
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde bir çok ünlü sanatçının ve iş insanının katılımıyla gerçekleşen Sheraton otelinde düzenlenen “Siyah İnci Ödülleri”’nde ünlü senarist Ömer Gürkan Şimşek yılın en başarılı senaristi ödülünü aldı.

Geçtiğimiz yıl imza attığı bir çok sosyal sorumluluk projesinin yanında “Çocuk Gelinler” ve “Kadın İstismarı” konulu çalışmaları ile büyük bir başarıya imza atan Ömer Gürkan Şimşek tüm bunların yanında dizi ve sinema sektöründe de aranan isim olmaya devam etmişti.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan başarılı senarist Ömer Gürkan Şimşek “Başarının temelinde bana göre aile bağlarının önemi büyüktür. Bugüne kadar babası Kenan Şimşek ve annesi Türkan Şimşek’in kendisine en büyük desteği verdiğini, aldığı ödülü de anne ve babasına ithaf ettiğini” ifade etti.

Ödül töreni sonrasında basına kısa bir demeç veren Ömer Gürkan Şimşek “ Son günlerde TRT için hazırladığım dizi film ve belgesel projelerinden dolayı büyük bir yoğunluk yaşıyorum. Ama benim için asıl önem konu sosyal sorumluluk projeleridir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.