Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Otel Transilvanya 2 (2015)

Sitemiz üzerinden 4K film izle modu ve Türkçe altyazı ile izleyebileceğiniz bu film, 2015 yapımı bir animasyon, komedi ve macera filmidir.

Otel Transilvanya 2 (2015)
İmplant Fiyatları
15.03.2023
A+
A-

Yönetmen koltuğunda serinin birinci bölümünde de olduğu gibi Genndy Tartakovsky’nin oturduğu Otel Transilvanya 2 filmi, dünyaca ünlü serinin, çok daha farklı karakterlerle beraber devam etmesini anlatıyor. İnsan Johnny ve Canavar Mavis, Kont Drakula’nın da izniyle evleniyor ve bir çocuk dünyaya getiriyor, fakat torununun yarı insan yarı vampir olduğunu anlayan Kont Drakula, onu gerçek bir vampir yapmak için elinden geleni yapıyor

Canvarlarla dolu olan Otel Transilvanya’nın sahibi Kont Drakula, kızı Mavis’in bir insan olan Johnny ile evlenmesine izin veriyor. Kont Drakula karakterini Adam Sandler, Johnny karakterini Andy Samberg ve Mavis karakterini ise ünlü sanatçı Selena Gomes seslendiriyor. Kont Drakula’nın izni sonucu evlenen Mavis ve Johnny çifti, bir çocuk dünyaya getiriyor ve adını da Dennis koyuyor. İkinci film izle en önemlilerinden olan Dennis karakterini Asher Blinkoff isimli seslendirme sanatçısı seslendiriyor. Kont Drakula, torununun kendileri gibi bir vampir olmasını beklerken, Dennis bir ebeveyninin canavar, bir ebeveyninin de insan olması yüzünden canavarlık belirtileri göstermiyor.

Johnny ve Mavis’in evlenmeleri sonrasında dünya ve insanlar, canavarların varlığından haberdar oluyor. Kızının Johnny ile evlenmesine izin vererek varlıklarını tehlikeye attığını düşünen Kont Drakula, bir şeyler yaparak hem torununu bir canavar yapmak, hem de otelin ve canavarların varlığını güvence altına almak istiyor. Dennis’in annesi Mavis, Otel Transilvanya’nın tehlikeli yaratıklarla dolu olduğunu gerekçe göstererek, çocuğu Dennis’i, eşinin oturduğu California’ya götürmek istiyor. Halihazırda varlıklarının tehlikede olduğunu düşünen Kont Drakula, yarı vampir torununu California’ya götürme teklifine şiddetle karşı çıkıyor.

Bütün bunlar olurken Kont Drakula, torununun kendileri gibi bir canavar olmadığını, sıradan bir insan gibi geliştiğini gördükçe üzüntüye kapılıyor. Buna bir son vermek isteyen Kont Drakula, torunu Dennis’i gerçek bir vampir yapmak için, kendisinin de çocukken gittiği vampir kampına götürüyor.

Otelin ve içerisindeki canavarların varlığından haberdar olma tehlikesini ortadan kaldırmaya çalışan Kont Drakula, yarı vampir yarı insan torununu istediği gibi gerçek bir vampir yapabilecek midir?

Film Bilgi Linki;

https://www.fullhdfilmizlesene.pw

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.