Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Raif Akyüz ile Sanat Dünyası programı bu hafta dünyaca ünlü menajer ve organizatörümüz olan Ahmet San oldu

Raif Akyüz ile Sanat Dünyası programı bu hafta dünyaca ünlü menajer ve organizatörümüz olan Ahmet San oldu
İmplant Fiyatları
06.08.2023
A+
A-

Raif Akyüz’ün sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği ve Number One Türk ekranlarından yayınlanan Raif Akyüz ile Sanat Dünyası…

Raif Akyüz’ün sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği ve Number One Türk ekranlarından yayınlanan Raif Akyüz ile Sanat Dünyası programına Michael Jackson , Madonna , Metallica gibi dünyaca ünlü isimlere ülkemizde ilk kez konser vermesini sağlayan bunun yanında geçmiş dönemlerde Tarkan , Sezen Aksu , Kenan Doğulu , Burak Kut gibi bir çok sanatçının menajerliğini yapmış olan ünlü organizatör Ahmet San konuk oldu.

Oldukça samimi geçen programda sunucu Raif Akyüz’ün Ahmet San tarafından kaleme alınmış olan “San” adlı kitabını okuduğunu ve bu kitabın aslında kendisine hem ilham verdiğini hem yol gösterdiğini ifade etmesi üzerine Ahmet San “ Hayatta hiçbir şey imkansız değildir” diyerek tevazu örneği gösterdiği gözlerden kaçmadı.

Ahmet San ile anılara kısa yolculuk

Ahmet San ayrıca programda bugüne kadar çok bilinmeyen bazı olayları bir kez daha dile getirirken 1992 yılında Michael Jackson’ın Türkiye’ye konser için geldiğini ama o dönemde rahatsızlanması üzerine sahneye çıkamadan ülkemizden ayrıldığını ama bir sene sonra tekrar gelerek konser verdiğini açıkladı.

Ahmet San programda ayrıca bugüne kadar başına gelen ilginç olayları anlatırken adeta müzik tarihine ışık tutarken “Madonna benim düzenlediğim bir konser organizasyonu için İstanbul’a gelmişti. O dönem asistanlığımı yapan arkadaşım yanıma gelerek Madonna’nın otelde kaybolmuş olabileceğini söyledi. Tabi ben ve arkadaşlarım otelde aranmadık yer bırakmadık. Ama sonra bir baktık ki Madonna otel lobisinin önünden bir araçtan inip oteline giriş yapıyor. Sonradan öğrendik ki Madonna ve iki asistanı bir taksi tutup küçük bir İstanbul turu atıp gelmişler” diyerek bir anısını dile getirdi.

Ahmet San’ın programda Amerika Birleşik Devletleri’nin 42’inci Başkanı Bill Clinton’ı ülkemizde ağırladığını ve bunun sonrasında kendisine çok teşekkür ettiğini ve özellikle İstanbul günlerini daha da özel kıldığını ifade etmesini unutamadığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.