Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Refika Yeni Nesil Meyhane’de Murat Övüç rüzgarı

Refika Yeni Nesil Meyhane’de Murat Övüç rüzgarı
İmplant Fiyatları
20.07.2023
A+
A-

İşletmeciliğini Gökhan Sara’nın yaptığı Refika Yeni Nesil Meyhane 14 Temmuz gecesi ünlü fenomen Murat Övüç’ü sahnesinde ağırladı….

İşletmeciliğini Gökhan Sara’nın yaptığı Refika Yeni Nesil Meyhane 14 Temmuz gecesi ünlü fenomen Murat Övüç’ü sahnesinde ağırladı.

Refika Yeni Nesil Meyhane yoğun gecelerinden birini daha yaşarken program öncesi Murat Övüç  ve işletmeci Gökhan Sara basın mensuplarına ortak bir röportaj verdiler.

Murat Övüç “ Refika Yeni Nesil Meyhane artık benim mekanım gibidir. Gökhan Sara o kadar alçak gönüllü ve bir o kadar da adam gibi adamdır. Bu gece burada sahne aldım ve bunun karşılığında 30 öğrencimize burs verilecek ve aydınlık bir Türkiye için bu gençlerimizin eğitimine destek vermekten büyük mutluluk duyuyorum ve 30 Ağustos gecesi de burada olacağım ve büyük zaferi burada herkese yaşatacağım” dedi.

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Refika Yeni Nesil Meyhane işletmecisi Gökhan Sara’da “ İstanbul’un gece hayatına yeni bir farkındalık getirdik. Önemli isimleri burada ağırlamaya devam edeceğiz. Bu gece bizi kırmayan Murat Övüç’e ayrıca teşekkür ediyorum. Kendisi kazandıklarının bir çoğunu hayır işlerine bağışlayan bir fenomendir. Kaldı ki bunların bir çoğunu da açıklamayarak mütevazi bir davranış sergiliyor” dedi.

Murat Övüç ve basın mensuplarının Gökhan Sara’ya ülkemizi yasa boğan depremde özellikle Kahramanmaraş’ta günlerce deprem çalışmalarına katılarak depremzedelere verdiği desteklerin hatırlatılması üzerine “ Ben orada bir işletmeci olarak değil bir vatandaş olarak elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu gece de Murat Övüç’ün sahne alması onuruna 30 öğrencimize burs vereceğiz. Refika Yeni Nesil Meyhane ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerine desteklerimiz devam edecektir” diyerek duygularını ifade etti.

Gecede ünlü rapci Zeyd’de sahne alarak geceye katılan misafirlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.