Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Tarihin en karizmatik kötüsü Dracula geri dönüyor

Tarihin en karizmatik kötüsü Dracula geri dönüyor
İmplant Fiyatları
22.12.2021
A+
A-

Dünyanın en meşhur vampiri Dracula, 90 dakikalık çok özel üç bölümle meraklılarıyla BBC ekranlarında buluşacak. Heyecanla beklenen ve Bram Stoker’ın kült romanından esinlenen yeni BBC draması Dracula’nın yapımcılığını Sherlock ile milyonları ekrana kitleyen Steven Moffat ve Mark Gatiss üstlendi.

Kötülüğü çekici kılan Dracula’nın ilk bölümü, 12 Ocak Çarşamba günü saat 21:00’da Digitürk, Tivibu ve KabloTV platformlarında yer alan BBC First ekranlarında altyazı seçeneği ile yer alacak.

Hartswood Films’in prodüksiyonunu üstlendiği yapımda, Dracula karakterini ünlü oyuncu Claes Bang (The Girl in the Spider’s Web, The Affair, Borgen) canlandırıyor. Sherlock’un dahi ekibinin kaleminden çıkan yapımın ikonik başrolünü oynamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bang, “Dracula özünde kötü bir karakter; ancak aynı zamanda bir o kadar karizmatik, zeki, esprili ve çekici. Yıllar boyunca onu oynayan tüm harika oyuncuların bıraktığı muhteşem izlere yenilerini ekleyeceğim için kendimi çok ayrıcalıklı hissediyorum” açıklamasını yapıyor.

Moffat ve Gatiss, 1897 Transilvanyası’nda kanla beslenen bir kontun Viktorya Londrası’na karşı yaptığı planların anlatıldığı yapımda Drakula’nın dünyasını yeniden yorumluyor. Drakula’nın Doğu Avrupa’daki kökenlerinden başlayıp, Van Helsing’in torunu ve daha ileri nesliyle karşılaşmalarını konu alan dizi, ünlü vampirin kanlı suçlarını ve zaaflarını gün ışığına çıkarıyor.

Ocak ayında yayına giren BBC First içerikleri, Dracula ile sınırlı kalmıyor. Jodie Whittaker’ın Doktor rolünü son kez üstlendiği Doctor Who: Flux’ın yılbaşı özel serisi Doctor Who: Dalek Arifesi, 1 Ocak Cumartesi günü saat 22:40’ta; Emilia Fox ve David Caves’in Doktor Nikki Alexander  ve Jack Hodgson adli tıp uzmanları rollerine dönerek dehşet verici suçları araştırmaya devam ettiği Silent Witness’ın 24’üncü sezonu ise 7 Ocak Cuma günü saat 21:00’da BBC First’te izleyiciyle buluşacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.