Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

TGRT Haber’den ezber bozan bir program başlıyor

TGRT Haber’den ezber bozan bir program başlıyor
İmplant Fiyatları
26.05.2021
A+
A-

Çiğdem Tunç ve Murat Parsayar’ın birlikte sunacakları  “Benim Hikayem” 1 Mayıs Cumartesi günü saat 23.00’de TGRT Haber’de…

 

Çiğdem Tunç ve Murat Parsayar’ın birlikte sunacakları  “Benim Hikayem” 1 Mayıs Cumartesi günü saat 23.00’de TGRT Haber’de izleyiciyle buluşacak..

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu ünlü sunucu Çiğdem Tunç ile televizyon ve tiyatro dünyasının ünlü sunucu ve oyuncusu Murat Parasayar’ın birlikte sunacağı “Benim Hikayem” TGRT Haber’de başlıyor..

Yapımcılığını Niyazi Hancı, program editörlüğünü magazinin usta ismi Önder Çorlu’nun üstlendiği “Benim Hikayem” adlı programda ünlülerin yaşamı mercek altına alınacak.

Benim Hikayem” de Türk sinema ve tiyatrosunda, müzik dünyasında, televizyon dizilerinde yıllarca emek vermiş birbirinden ünlü sanatçıların ilginç hikayeleri özel röportajlarla ekrana taşınacak.

Yine birbirinden ünlü isimlerle aynı filmlerde, dizilerde ve tiyatrolarda birlikte rol alarak hafızalarda yer edinmiş; oyuncu, müzisyen ve ünlülerin filmlerini yön yönetmenlerin hayatları ve başarıları bu programda yer alacak.

Cüneyt Arkın, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Derya Tuna, Ferdi Tayfur, Ahmet Özhan, Necla Nazır, Aydan Şener, Caner Cinadoruk, Çoşkun Sabah ve Sezen Aksu gibi birbirinden ünlü bir çok sanatçının hayatları ”Benim Hikayem” programında işlenecek. canlı yayına konuk olarak alınacak.

Her hafta Cumartesi günleri canlı olarak yayınlanacak “Benim Hikayem”i izlerken zaman zaman Güvenilir Lightning Rulet Siteleri düşünecek zaman zaman duygulanacak gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

Hayata karşı verdikleri mücadelelerin konu edileceği programa sanatçı konuklar da davet edilecek.

“Benim Hikayem” 1 Mayıs Cumartesi günü saat 23.00’de TGRT Haber’de izleyiciyle buluşacak..

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.