Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Tozkoparan İskender’de Mangala karşılaşmasını hangi takım kazanacak?

Tozkoparan İskender’de Mangala karşılaşmasını hangi takım kazanacak?
İmplant Fiyatları
28.01.2022
A+
A-

TRT 1’in sevilen dizisi Tozkoparan İskender, otuz yedinci bölümüyle 30 Ocak Pazar günü saat 17.00’de ekranlara geliyor.

Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan İskender’in yeni bölümünde neler olacak:

Okçuluk müsabakasını kaybetmeleri ve hilelerinin açığa çıkmasıyla birlikte Cenk baygınlık geçirir. Hileden haberleri olmadığını öne süren Pençe takımı, İskender’i ve Mavi Ay’ı haksız yere Cenk’in üzerine gitmekle suçlar. Asya hesap sormak için Ceren’in peşine düşerken, Elif baygınlık geçiren Cenk ile özel olarak ilgilenir. Salih hoca, Mavi Ay’ı mangala karşılaşmasına hazırlarken oyunun inceliklerini öğretir. Turnuvada Arda ve Emir, Asya ve Pelin, Sinan ve Bora, Elif ve Ceren eşleşirken, takım kaptanları İskender ve Cenk karşı karşıya gelir. Diğer yandan Haluk ve Efsun, gizli kamera görüntülerinde Zamanbozan kitabını görünce, kitabı çalmak için harekete geçer. Efsun kitabı çalmak için Rüya Kitap & Kafe’nin önüne geldiğinde bir anda Elif ve Asya ile yüz yüze gelir. Elif ve Asya’nın henüz farkında olmadığı şey, arkalarında da Cenk’in çoktan yerini almış olmasıdır.

Cenk neden baygınlık geçirdi? Pençe takımı suçu Ceren’in üstüne atıp kurtulabilecek mi? Mangala karşılaşmasını hangi takım kazanacak? İskender, Elif ve Asya’nın büyük bir tehlike altında olduğunu fark edebilecek mi?

Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlasıyla Tozkoparan İskender, yeni bölümüyle 30 Ocak Pazar günü saat 17.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.