Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Volkan Konak’tan Diyanet İşleri Başkanına ağır gönderme

Volkan Konak’tan Diyanet İşleri Başkanına ağır gönderme
İmplant Fiyatları
01.01.2024
A+
A-

Ülkemizin en popüler sanatçılarından biri olan Volkan Konak yılbaşı akşamı çok bir kitleyi kızdıracak bir paylaşım yaptı….

Ülkemizin en popüler sanatçılarından biri olan Volkan Konak yılbaşı akşamı çok bir kitleyi kızdıracak bir paylaşım yaptı.

 

Usta sanatçı Volkan Konak, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a hitaben kendisine ait sosyal medya hesabından “Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz” notu düşerek şu paylaşımı yaptı.

 

Volkan Konak’ın çok konuşulacak o paylaşımı

‘Atatürk’ün kurduğu Diyanet’in koltuğunu işgal eden zat’ diyerek sözlerine başlayan Konak, ‘İnsanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışanların ve bu sektörlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerine katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabuk buyurunuz’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.