Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Yazar, güzellik merkezi sahibi Zeynep Çelebioğlu, “Yaptığım işte en iyi olmayı hedefliyorum”

Yazar, güzellik merkezi sahibi Zeynep Çelebioğlu, “Yaptığım işte en iyi olmayı hedefliyorum”
İmplant Fiyatları
13.04.2024
A+
A-

Yazar kimliği, yaptığı işler ve sunduğu hizmetlerle güzelleşmenin kapılarını aralayan Zeynep Çelebioğlu Beauty misafirlerine ayrıcalıklı bir güzellik…

Yazar kimliği, yaptığı işler ve sunduğu hizmetlerle güzelleşmenin kapılarını aralayan Zeynep Çelebioğlu Beauty misafirlerine ayrıcalıklı bir güzellik deneyimi sunuyor. Hedeflerini, markalaşan adını ve kariyer planlamasını sizler için anlatan Çelebioğlu; Zeynep Çelebioğlu Beauty; Bir güzellik merkezinden daha fazlası. Ufak dokunuşlar büyük fark yaratır.” Sektörde kalıcı olmak asıl amacım. O yüzden emin adımlarla ilerliyorum.

Yazar, Zeynep Çelebioğlu Beauty kurucusu Zeynep Çelebioğlu, yağlı, kuru ciltlere bakım önerileri hakkında önemli ipuçları verdi. Çelebioğlu, “Sıcak hava ve terleme nedeniyle cilt daha fazla yağlanabilir. Bu nedenle, yaz aylarında düzenli olarak yüzünüzü temizleyin. Hafif temizleyiciler kullanın ve cildinizi tahriş etmeden nazikçe temizleyin. Ayrıca, gözenekleri tıkayan makyaj ürünleri yerine hafif ve yağsız ürünleri tercih edin.”uyarısında bulundu.

 

GÜNEŞ IŞINLARI KABUSUNUZ OLMASIN

Sıcak hava ve güneşli günlerde cilt daha fazla nem kaybeder ifadelerini kullanan Çelebioğlu” Bu nedenle, yaz aylarında nemlendirme rutininizi ihmal etmeyin. Hafif, su bazlı nemlendiriciler kullanın ve düzenli olarak cildinizi nemlendirin.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.