Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

“Oyun Karıştı” izleyicisini gülme krizine sokmaya devam ediyor

“Oyun Karıştı” izleyicisini gülme krizine sokmaya devam ediyor
İmplant Fiyatları
13.09.2021
A+
A-

Yönetmenliğini usta tiyatrocu Can Törtop’un yaptığı Alev Gökmen, Gamze Umaz, Mert Sayar, Mustafa Atamer, Oğuzhan Polatkan, Özgür Levent Övünç ve Serkan Sanlı gibi oyuncuların rol aldığı “Oyun Karıştı” adlı oyun izleyenleri kahkaha krizine sokmaya devam ediyor.

Bir oyun düşünün ki komple dekorla başlayıp, oyun sonunda sahnede tek dekorun kalmadığı bu kahkaha tufanı oyunda rol alan tüm oyuncuların gösterdiği muhteşem performans izleyicisini daha ilk dakikalardan itibaren etkisi altına almayı başarıyor.

“Oyun Karıştı” adlı oyunun konusu

Bir tiyatro grubunun en kötü gecesi!

Bir tiyatro grubu, arka arkaya yaptığı başarısız prodüksiyonlar sonucunda artık gişe rekoru kıracak, seyircinin beğenisini kazanacak ve ödüller alacak bir oyun bulmuş ve imkanlarını zorlayarak oyunu hazırlamıştır.

Her şey planlanmış, defalarca prova alınmıştır. Agatha Christie tarzı polisiye/gizem türündeki oyun sahnelenmek için hazırdır. Dekor kurulur, seyirciler içeri alınır ve oyun başlar.

Ama bazı şeyler planlandığı gibi gitmeyebilir. Yaşanan küçük birkaç aksilik, Online Tombala Oyna oyuncuların beceriksizliği ile birleşince daha büyük aksiliklere dönüşebilir. Şimdi hepsinin tek derdi oyunun sonuna ulaşmaktır.

Yönetmen

Can Törtop

Oyuncular

Alev Gökmen, Gamze Umaz, Mert Sayar, Mustafa Atamer, Oğuzhan Polatkan, Özgür Levent Övünç, Serkan Sanlı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.