Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Wilma Elles Dr Cleanse’nin açılışı için ABD’den, Ağrı’ya geldi

Wilma Elles Dr Cleanse’nin açılışı için ABD’den, Ağrı’ya geldi
İmplant Fiyatları
14.09.2021
A+
A-

Ülkemizde güzellik sektörünün en büyük temsilcilerinden biri olan Dr Cleanse Van, Batman, Yalova, Tatvan, Bingöl, Kars, Erzurum’dan sonra şimdi de Ağrı’da hizmet vermeye başladı.

Ağrı’da ki merkezin açılışı için Türk sinemasının ve televizyon dizilerinin ünlü oyuncusu Wilma Elles, Amerika’dan uçakla İstanbul’a geçtikten sonra 4 saatlik bir dinlenme ile Ağrı’ya geçti. Dr Cleanse’nin Ağrı şubesinin açılış kurdelesini kesen Elles, daha sonra firma yetkilileriyle Ağrı’da kısa bir gezintiye çıkarken halkın sevgi seli ile karşılaştı. Güzellik merkezinin açılışına Ağrı halkı yoğun ilgi gösterirken, Wilma Elles daha sonra firma yetkilileriyle birlikte merkezin Erzurum şubesine geçti.

Wilma Elles’in Erzurum’daki merkezde cilt bakımı yaparken yaşadığı uzun yolculuklar sonrası ve yorgunluk dolayısıyla bir ara gözlerinin kapandığı gözlerden kaçmadı.

Wilma Elles Dr Cleanse’nin Anadolu’nun çeşitli il ve ilçelerinde şubeler açmasının hem ülke ekonomisine hem Türk kadınına katkılar sağladığını belirtti.

Dr. Cleanse yetkilileri önümüzdeki aylarda Bursa, İstanbul ve Dubai’de yeni birer güzellik ve sağlıklı yaşam merkezi açacaklarının müjdesini verdiler.

Dr Cleanse Ağrı şubesi adresi

Yeni Van Caddesi Dörtyol Kavşağı No:5/2 Ağrı

İletişim No: 0533 935 75 04

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.