Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Firma Rehberi

Karadeniz’in Sevilen Sanatçısı Selçuk Balcı’dan Yeni Tekli: “Senelerin Efkarı”

Karadeniz’in Sevilen Sanatçısı Selçuk Balcı’dan Yeni Tekli: “Senelerin Efkarı”
İmplant Fiyatları
11.04.2024
A+
A-

Karadeniz müziğinin özgün seslerinden Selçuk Balcı, yeni teklisi “Senelerin Efkarı” ile müzik dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Şarkının yönetmen koltuğunda Sinan Güzel’in oturduğu “Senelerin Efkarı”, Toylan Kaya tarafından mikslenirken, mastering süreci Özgür Yurtoğlu’nun hassas dokunuşlarına emanet edildi.

Eserde, Selçuk Balcı’nın duygusal kemençe performansı ve Modern Yaylı Grubu’nun etkileyici yaylı icraları öne çıkıyor. Davul programlaması ve gitarlarda Toylan Kaya ile Selahattin Güzelel’in imzasını taşıyan çalışmalar dikkat çekerken, bas gitarda Aşkın Kaya’nın performansı şarkıya derinlik katıyor.Video klip, Türkiye’nin eşsiz doğal güzelliklerine sahip Bolu ve Kars’ta, özellikle Bolu’nun muhteşem Yedigöller bölgesi ve Kars’ın tarihi Sarıkamış Katarina Köşkü’nde çekildi.

Görsel bir şölen sunan klip, şarkının duygusal atmosferini görsel zenginlikle buluşturuyor.Işık Prodüksiyon’un prodüksiyon desteğiyle hazırlanan “Senelerin Efkarı”, Selçuk Balcı’nın samimi yorumu ve etkileyici müzikal altyapısıyla dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Sanatçı, bu teklisiyle müzikseverleri, yılların getirdiği hüznü ve efkârı hissettiren, derin bir müzikal deneyime davet ediyor.“Senelerin Efkarı” Sony Music etiketiyle tüm digital platformlarda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.